onsdag 18 juni 2008

Läger, del 1

Söndag:
Vi kom fram vid fyra tiden, tack vare att tjejer måste sminka sig samt ett besök hos Örebro sjukhus på grund av en axel som gick ur led.

När vi kom fram fick vi lunch, som bestod av en frukt åt oss var. Rumsindelningen skedde direkt och eftersom vi är så många så fick vissa sova på madrasser. Efter middag fick konfirmanderna vara med på ett Nia (Yoga, Kampsport, Dans) pass som Helena ledde.

Sånghäften fick konfirmandern måla.















På kvällen var det lekar som stod på schemat, bland annat muffiman och de ruttna totempålarnas dag. och sen fick ungdomarna måla sina sånghäften.















Andakten bjöd Cilla, Zebbe och Helle på.

Måndag:
Dagen började med väckning 7:30 (vissa konfirmander anser att det är lite tidigt att gå upp).















Morgon bönen var det Malin och Zäta som hade med temat Vänskap.
Lektionen innan lunch stod Prästerna för, de tog upp Jesu liv och resan från Betlehem till Jerusalem.


Efter lunch var det fotbollsmatch mellan konfirmanderna och ledarna (Ledarna vann självklart).















Bad blev det såklart efter matchen.















På kvällen hade ungdomsledarna en lektion med konfirmanderna om alkohol där konfirmanderna fick i smågrupper dramatisera personer och händelser.
Kvällslekarna var bland annat liftaren, psykologen och chokladleken.















Kvällsandakten stod Jonas med hjälp från alla ungdomsledare för. I andakten lästes en text om förlåtelse. Andakten innehöll även en ljuständning där alla konfirmander fick gå fram till ledarna som satt med var sitt ljus och tända dem. Åtta ljus, det röda för kärleken, lila för ansvaret, gula för visheten, silverljuset för föredöme, blå för troheten, orangea för sanningen, gröna för tjänandet, vita för förlåtelse eller kristusljuset för helheten.

Inga kommentarer: